Thursday, April 17, 2014

benefits of green tea pills

benefits of green tea pills De, der ønsker at tabe deres vægt har måske forsøgt forskellige bestræbelser. Du har måske gjort dit bedste for at miste din vægt . Hvis det er tilfældet, hvorfor prøver du ikke at få fordelene ved grøn te kosttilskud? Grøn te kosttilskud indeholder forskellige stoffer til at hjælpe dig med at tabe . De omfatter antioxidant, polyphenoler og endda anti- carcinogene og metaboliske egenskaber. Som et resultat, de påvirker dit stofskifte sats. Med forhøjelsen af ​​dit stofskifte , vil du være i stand til at kontrollere din vægt lettere . Bortset fra de fordele, at tabe sig, kan du få andre fordele såsom at beskytte dig selv fra cancer , hvilket øger din krops immunforsvar og sænke kolesteroltal og højt blodtryk.

Fordele ved grøn te kosttilskud
Grøn te drikkevarer har været meget populære som en af ​​de bedste drikkevarer hele verden. Med sine komplet stoffer , er grøn te blevet en slags retsmidler for forskellige sygdomme. Selv om mange mennesker har været klar over fordelene ved grøn te drik , de ikke forbruge det hver dag. Grunden til at de ikke forbruger det hver dag varierer. De fleste af dem sagde, at de ikke har meget tid til at forberede drik , fra brygning til at tjene det. I dag behøver du ikke at bekymre dig om det længere. Grøn te kosttilskud er nu tilgængelige for dig. I stedet for at forberede kompliceret grøn te drik , kan du blot tage kosttilskud . Tillæggene indeholder de samme stoffer som dem, grøn te drik. Du kan også få forskellige fordele af grøn te kosttilskud.

Er Green Tea Kosttilskud Safe?
Fordelene ved grøn te kosttilskud er blevet anerkendt og dokumenteret fra forskellige undersøgelser . Men bivirkninger af tillægget er mindre kendt . Bivirkninger og sikkerhedsmæssige bekymringer faktisk kun relateret til indholdet af tillægget koffein. Du må hellere tage forsigtighed af koffein -relaterede bivirkninger. Du skal vide præcis, hvor meget kosttilskud , du har brug for en sikrere forbrug. De bivirkninger omfatter angst, forøgelse af blodtryk, stigningen i hjertefrekvens og den forværring af mavesår symptomer. Under behandling med kemoterapi , må du hellere begrænse forbruget , da det kan mindske narkotika aktivitet .

Hvor meget skal du indtager ?
Indholdet af grøn te-ekstrakt er forskellig fra en kapsel til andre. Det er grunden til , før du spiser kosttilskud , må du hellere være opmærksom for dosis af grøn te-ekstrakt . Det er bedre, at du konsultere din læge først , før forbrugende kosttilskud . Din læge vil anbefale dig en passende dosis . Dette vil være sikrere for dig og du kan få de bedste fordele af grøn te kosttilskud.

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online