Thursday, April 3, 2014

benefits of coconut milk and pregnancy

benefits of coconut milk and pregnancy Hvad er fordelene ved kokosmælk ? Kokosmælk stammer fra kødet af kokos. Dens duft minder os om eksotiske strande . Kokosmælk er en cremet , rig væske fremstillet af kød fra modne kokosnødder. Det smager fantastisk , og tilføjer en lækker cremet touch til mange retter. Farve og smag af mælken kan tilskrives den høje olieindhold.

Kokosmælk er forbløffende, fordi det fugter , det kan erstatte kaffefløde og vedligeholder blodsukker. Kokosmælk rig på vitamin C, E , B1, B3 , B5 og B6 samt jern , selen calcium, jern, magnessium og fosfor.
Fordele ved Coconut Milk
Fordele ved Coconut Milk


Kokosmælk har mange anvendelsesmuligheder , hvoraf de fleste opbygger immunforsvaret og kroppens forsvar . Lad os tage et kig nogle af de fantastiske fordele ved kokosmælk nedenfor.

Sundhedsmæssige fordele af kokos mælk

    Bidrager til stærke knogler . Med 240 mg fosfor pr kop , kokosmælk hjælper med at øge knogletæthed.
    Lindrer gigt symptomer. Selen grundvolde i kokosmælk lindrer gigt smerter dan reducerer slutte inflammation.
    Bekæmpe infektion . Fedtsyren laurinsyre fundet i kokosmælk når det indtages konverterer en antiviral og antibakteriel stof kaldet monolaurin .
    Antibakterielle, antifungale og antivirale
    Fight herpes, influenza og endda HIV
    Stor kilde til magnesium
    lavere kolesterol
    Aids i vægttab
    forhindrer skaldethed

Fordele ved Coconut Milk til hud

    Effektive til behandling af solbeskadiget hud. Påfør et tyndt lag af kølig kokosmælk til solskoldning område. De fedtstoffer og olie i denne mælk medvirke til at reducere rødme og genoprette fugt til solskoldning hud.
    Bidrage til en glat og radian hud.
    Anti-aging .
    Make-up remover.

Fordele ved Coconut Milk For Hair

    Nærer håret . Anvende nogle frisk hjemmelavet kokosmælk og massage i tre til fem minutter. Lad det i 20 minutter og shampoo dit hår som normalt. Dette vil Bost hårsækkene og stimulere hårvækst
    Store organisk hårbalsam.

Hvordan laver kokosmælk ?

    Tørrede kokos chips
    filtreret vand

Der er også forskellige typer af kokosmælk , som du kan købe i butikken. Nu, at du ved, hvordan kokosmælk er erhvervet. Hvad er dine yndlings måder at bruge kokosmælk ?

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online