Thursday, April 10, 2014

benefits of green tea extract for hair

benefits of green tea extract for hair Grøn te har længe blive sunde drikke for de fleste mennesker over hele verden på grund af de fordele af grøn te -ekstrakt , der er indeholdt i den. Grøn te indeholder forskellige stoffer , som virkelig er gavnligt for din krop. De omfatter chetachins og polyphenol såsom b bioflavonoid og antioxidanter. Disse stoffer bekæmpe frie radikaler , der forårsager forskellige sygdomme , såsom kræft . EGC ( epigallocatechingallat ) antioxidant meget effektuering i bekæmpelse af frie radikaler. Følgende er mange fordele af grøn te-ekstrakt .

Hjælpe dig tabe sig
Hvis du føler dig træt af at kæmpe for dit vægttab , kan du blot drikker grøn te regelmæssigt. Du kan have en af fordele af grøn te-ekstrakt til at miste din vægt. Som tidligere nævnt , grøn te-ekstrakt indeholder ECGC antioxidant. Dette stof begrænser den negative effekt af rygning og fede kost. Hvis du indtager grøn te-ekstrakt regelmæssigt, vil din krop være i stand til at øge processen termogenese og hastigheden af ​​fedtforbrændingen. Til gengæld grøn te-ekstrakt hjælper du mister din vægt, og det er sikkert. Grøn te -ekstrakt ikke forårsager stigningen i puls og ikke udløser dine følelser af angst. Derfor er det sikkert at indtage grøn te hver dag. Især kan det gøre du føler dig fuld og afskrække dig fra at spise . Så hvis du ønsker at tabe din vægt, hvorfor du ikke begynde at drikke det hver dag?

Lavere kolesterol og blodtryk
Andre fordele af grøn te-ekstrakt er til at sænke kolesterol og blodtryk. Grøn te ekstrakt er i stand til at sænke kolesterol, især den dårligt (LDL) forårsager blodpropper. Det hjælper også dig med at nedsætte risikoen for at få slagtilfælde og hjerteanfald. Grøn te øger også produktionen af ​​gode kolesterol (HDL) . Gode ​​kolesterol hjælper dig med at fjerne plager i arterierne , hvilket gør dem mere elastisk . Som et resultat, det hjælper dig forhindre hjertesygdomme. De, der har forhøjet blodtryk ( hypertension ) kan også sænke risikoen ved at forbruge grøn te-ekstrakt .

Kontrol blodsukker
Du kan også nyde andre fordele af grøn te-ekstrakt , såsom at kontrollere dit blodsukker . Grøn te ekstrakt indeholder polyfenoler, der er i stand til at reducere mængden amylase produceret inde i din krop . Amylase er et enzym , der hjælper dig med at konvertere stivelse til sukker. Forbrugende grøn te regelmæssigt hver dag vil hjælpe dig med at nedsætte dit blodsukker . Som et resultat, vil det hjælpe dig med at forhindre lider af diabetes.

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online