Monday, May 26, 2014

cara mengecilkan paha dan betis efektif

cara mengecilkan paha dan betis efektif Ha en kalv som är för stort problem för vissa människor , särskilt kvinnor . På grund av att ha en stor kalv vettigt pecaya kvinnas själv minskas på grund av att hans ben ser ut som en fotbollsspelare .

Egentligen finns det flera fördelar med att ha en stor kalv . Vanligtvis stora kalvar ser mer vitt eftersom det ofta täckt när man gör utomhusaktiviteter . Förutom vitt , stora kalvar för stark för att stödja vikten . Men eftersom den är för stor , i allmänhet tunga och svåra att hitta ett sätt att designa jeans som passar .

Orsak kalvar ser bra ut kan orsakas av överskott fetthaltiga avlagringar eller stora muskler . För att lösa detta bör du vara flitig träning för att bränna fett i vaden området . Förutom träning , finns det några saker som du bör undvika så att kalvarna inte växa sig stora . Här är några tips som du kan göra för att krympa kalvar naturligt och säkert .

Undvik Avgifter i överskott i Heel
Genom att ge onödig belastning på hälarna , naturligtvis , kan göra dig till en stor kalv . Bör alltid balansera kroppens tyngdpunkt på hela fotsulan under gång .

Pilates och Yoga
Genom att göra Pilates rörelse som innebär en förstärkning och stretching övningar för att böja och sträcka musklerna vilket ger en högre hållning . Så formen på foten ser mer nivå och storleken på vaden att vara idealisk . Även yoga kan ge effekten av en mer avslappnad , förbättrar blodcirkulationen till musklerna och hjälper regelbundenhet , vilket gör det lättare att få en liten kalv .

Reproducera Konditionsträning
Med betoning på lätt motion såsom jogging och prioritera motståndskraft kan krympa kalv simma effektivt . Men undvika att springa snabbt eller sprint och andra sporter som kräver styrka och snabbhet i fotarbete .

Utför Ankel Rörelse Circle
Tricket att sitta upprätt i en stol , lyft sedan ena foten efter sekelskiftet ankeln ( fotled ) medurs 6 gånger . Upprepa rörelsen med en moturs rörelse . Gör samma rörelse , växlande mellan vänster och höger fot.

Gör övningen Calf Press
Använd soleus pressverktyg för att kalvarna ser mer solid . Tricket att sitta upprätt i styrelsen finns tillgängliga , placera sedan fliken ovanpå kuddarna låret . När belastningen justeras , höja fästlagergenom att lyfta hälen .

Använda ellipstränare
Detta verktyg kan du göra alternativ som ersättning för promenader . De verktyg som används för att generera rörelsen såsom promenader är bra för det mesta quadriseps tåget, som är en uppsättning av muskel ovanför knät . Resultaten av vaderna mindre beroende på vad du vill .

Hur gå ner i vikt som en helhet också ska du göra om en hög av fett , inte bara på kalven ensam . Dessutom, om det fortfarande finns fett i magtrakten , armar , lår och andra kroppsdelar som kan försämra smaken helt enkelt tro på dig själv . Lycka till !

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online