Tuesday, May 13, 2014

benefits of honey when sick

benefits of honey when sick Grønn te eller grønn te , ble en av de berømte drikke konsumert av alle aldre . Fikk en helse og skjønnhet fordeler som er påvist , inntil nylig en bærebjelke i drikke daglig .

Fordeler med grønn te når kombinert med honning hvordan er ya ?

Grønn te blandet med honning i stedet nytten vet bedre . Videre bør du ikke trenger å legge til sukker og naturlig sødme av honning .

Som rapportert Boldsky.com , hvis dette er fordelene med grønn te blandet med honning .

Forbedre hjernens funksjon

Ikke bare forfriskende Selvfølgelig kan grønn te også forbedre hjernens funksjon . Tilstedeværelsen av en lav koffein i grønn te gjør du bli frisk lenger . Videre vil , med tillegg av honning i det forbedre hjernefunksjonen . Begge hjelpe bedre fokus og konsentrasjon samt holde humøret .

Brenn fett

De fleste mennesker ønsker å spise eller drikke smaker godt , men samtidig forbrenne fett . Kanskje det sant ? Den gode nyheten er at det er mulig . Hvis du drikker grønn te og tilsett honning i det og spiser det regelmessig , da kombinasjonen vil effektivt brenne kalorier i kroppen, slik at kroppen fett er redusert .

forebygge kreft

Bland dem inn i en drikke rik på antioksidanter som kan forbedre kroppens celler og hindre kreftavdeling .

sunne tenner

Der katekiner i grønn te når kombinert med honning kan også hindre dannelse av plakk og dårlige bakterier i munnhulen. Dette er grunnen til at tennene blir sunnere og sterkere .

Friske bein

Trusselen om osteoporose kan ikke unngås . Hvis du ikke er en person som liker meieriprodukter, så du kan konsumere grønn te med en blanding av honning for å forebygge osteoporose forstyrre din helse .

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online