Monday, March 24, 2014

manfaat pepaya bagi kesehatan dan kecantikan

manfaat pepaya bagi kesehatan dan kecantikan Οφέλη από παπάγια μπορεί πράγματι να χρησιμοποιηθεί στον κόσμο της υγείας και της ομορφιάς . Όχι μόνο φρούτο που μπορούμε να συλλάβουμε τα οφέλη , αλλά και πολύ θρεπτικό παπάγια καλό για την υγεία σας και την καθημερινή ζωή , που κυμαίνονται από την αύξηση της όρεξης , βελτιώνοντας την πέψη , για να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα για τη θεραπεία της ακμής .

Ώριμα φρούτα παπάγιας έχει μια γλυκιά γεύση τόσο πολύ όπως κυμαίνονται από παιδιά σε ενήλικες . Ενώ ο νεαρός φρούτα παπάγια χρησιμοποιείται συνήθως για τα μαγειρεμένα λαχανικά ή φυτικά ανακατεύετε lodeh ανακατεύετε .

 Φρούτα παπάγιας είναι συνήθως φυτεύονται στην αυλή ή στον κήπο , ώστε να είναι εύκολο για μας να είναι σε θέση να βρείτε αυτά τα κομμάτια . Αλλά αν δεν έχετε ένα φυτό παπάγια , τα φρούτα μπορούν να αγοραστούν σε καταστήματα ή σούπερ μάρκετ κοντά . Οι ακόλουθες θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στα φρούτα παπάγιας και τα οφέλη που περιέχονται σε αυτήν .

Περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά των φρούτων παπάγια

    Ενέργεια ( kcal ) : 46
    Πρωτεΐνης ( g): 0,5
    Υδατάνθρακες (g ) : 12.2
    Ασβεστίου ( mg) : 23
    Φωσφόρος ( mg) : 12
    Σίδηρος ( mg ) : 1,7
    Η βιταμίνη Α ( SI ) : 365
    Βιταμίνη Β1 ( mg) : 0,04
    Βιταμίνη C ( mg) : 78
    Νερό ( g ) : 86.7

Παπάγια για οφέλη για την υγεία :

    Παπάγια φρούτα είναι πολύ καλό για να βοηθήσει την διατροφή , διότι περιέχει λιγότερες θερμίδες , αλλά περιέχει υψηλή διατροφή .
    Παπάγια δέρματος μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση του τραύματος του δέρματος.
    Φρούτα παπάγιας περιέχει αντι- φλεγμονώδη και αντι -καρκινικό
    Παπάγια φρούτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτοξίνωσης, η οποία απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα με την κατανάλωση φρέσκων φρούτων παπάγια συστηματικά και τακτικά.
    Εάν έχετε πεπτικά προβλήματα και δυσκοιλιότητα, μπορεί να ξεπεραστεί με την κατανάλωση φρούτων παπάγια .
    Παπάγια φρούτα μπορούν να αυξήσουν την αντοχή , επειδή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη .
    Φρούτα παπάγιας μπορεί να αποτρέψει την αύξηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα για τους διαβητικούς .

Τα οφέλη της παπάγιας για την ομορφιά :

    Μπορούν να βοηθήσουν αναστέλλουν την ανάπτυξη των μαλλιών και πιτυρίδα παρόν έναν τρόπο να τα καταναλώνουν σε τακτική βάση .
    Παπάγια φρούτα μπορεί να αποτρέψει την πρόωρη γήρανση . Αυτό είναι επειδή περιέχει πολλά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, που είναι η αιτία της πρόωρης γήρανσης .
    Μπορεί να λευκάνει το δέρμα , πώς να πάρει φρούτα παπάγιας , στη συνέχεια, σχάρα και προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού . Συνδυάστε τα δύο συστατικά μέχρι να αναμειγνύονται και στη συνέχεια να εφαρμόσει για το σώμα που θέλετε λευκασμένα .
    Μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της ακμής ουλές . Αυτό συμβαίνει επειδή το περιεχόμενο παπαΐνης στην παπάγια , η οποία είναι ένα ένζυμο που μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή .

Μπορείτε να καταναλώνετε χυμό παπάγιας γίνεται άμεσα ή ανάλογα με τις προτιμήσεις . Εκτός από την παπάγια , μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα οφέλη των φρούτων δράκων με το πώς να καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση για να πάρει τη μέγιστη χρησιμότητα . Καλή τύχη !

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online