Sunday, March 23, 2014

benefits of drinking green tea bodybuilding

benefits of drinking green tea bodybuilding Υπάρχουν πολλά οφέλη από την κατανάλωση του πράσινου τσαγιού , μπορείτε να πάρετε αν το κάνουμε κάθε μέρα . Έχουν υπάρξει πολλές μελέτες που αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση πράσινου τσαγιού έχει σημαντική επίδραση στο σώμα σας . Αν έχετε ποτέ δεν έχουν καταναλώσει ή καταναλώνουν το ακανόνιστα , μπορείτε να αρχίσουν να πίνουν πράσινο τσάι από τώρα και στο εξής . Τα ακόλουθα είναι τα οφέλη του πράσινου τσαγιού μπορεί να έχει ποτέ γνωστό πριν .

Πρόληψη του καρκίνου
Ένα από τα οφέλη της κατανάλωσης πράσινου τσαγιού είναι στην πρόληψη του καρκίνου . Υπάρχουν διάφορες καρκίνου που μπορούν να αποφευχθούν μόνο με την κατανάλωση του πράσινου τσαγιού τακτικά , συμπεριλαμβανομένου του μαστού , του προστάτη , του οισοφάγου , του πνεύμονα , της ουροδόχου κύστης , του στομάχου, του παγκρέατος και του παχέος εντέρου . Ο καρκίνος μπορεί να προληφθεί λόγω κατεχίνες ουσία που βρίσκεται στο πράσινο τσάι . Η ουσία μπορεί να απενεργοποιήσει καρκινογόνες ουσίες , εμποδίζουν μετάλλαξη των κυττάρων , καθώς και να μειώσει το σχηματισμό και την ανάπτυξη του όγκου στο σώμα σας . Γι 'αυτό , συνιστάται να πίνετε τουλάχιστον τέσσερα φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα για να πάρετε τα οφέλη αντι - καρκίνου .

Υγεία της Καρδιάς
Μπορείτε επίσης να πάρετε άλλα οφέλη της κατανάλωσης πράσινου τσαγιού , όπως η υγεία της καρδιάς . Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού σημαίνει ότι θα έχουν έναν χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου . Έχουν υπάρξει πολλές έρευνες που δείχνουν ότι η κατανάλωση τουλάχιστον ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι τακτικά κάθε μέρα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά 44 τοις εκατό . Ενώ , άλλες μελέτες επίσης έδειξαν ότι η κατανάλωση πράσινου τσαγιού τακτικά μπορεί επίσης χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης .

Λοιπές παροχές
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως , υπάρχουν πολλά οφέλη από την κατανάλωση του πράσινου τσαγιού . Εκτός από τα δύο πλεονεκτήματα που αναφέρονται παραπάνω , υπάρχουν και άλλα οφέλη που μπορείτε να έχετε όπως η πρόληψη της ρευματοειδούς αρθρίτιδας , χαμηλότερο επίπεδο υψηλή χοληστερόλη , την πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου , τη θεραπεία της λοίμωξης και μειωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Το κλειδί για να πάρει αυτά τα οφέλη είναι να πίνετε πράσινο τσάι τακτικά κάθε μέρα . Σημειώστε ότι μπορείτε να το καταναλώνετε κάθε μέρα περίπου 3 έως 4 φλιτζάνια .

Τι κάνει το πράσινο τσάι Ειδικές;
Μπορεί να έχετε μάθει τα οφέλη της κατανάλωσης πράσινου τσαγιού ακριβώς όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω . Με αυτά τα διάφορα οφέλη , μπορεί να αναρωτιέστε τι κάνει το πράσινο τσάι τόσο ξεχωριστή . Λοιπόν , στην πραγματικότητα το μυστικό του πράσινου τσαγιού βρίσκεται στο φυσικό του ουσίες , όπως οι πολυφαινόλες και κατεχίνες , για παράδειγμα, ή EGCG γαλλική επιγαλλοκατεχίνη . EGCG είναι αντιοξειδωτικό που είναι πολύ ισχυρό στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων . Η ουσία αυτή σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να καταστρέφουν τους υγιείς ιστούς . Επίσης, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και αναστέλλει το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα . Με αυτά τα αποτελεσματική ειδικότητα , μην διστάσετε να το πιείτε για να πάρετε τα οφέλη από την κατανάλωση του πράσινου τσαγιού .

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online