Friday, February 28, 2014

cara memakai jilbab cantik dan modern segi empat

cara memakai jilbab cantik dan modern segi empat Kaip dėvėti Pashmina hidžabą šiuos atrodo gražus, bet vis dar bersyariat . Paprastus veiksmus , galite tikrai atlikite šiame samouczku hidžabą sklandžiai. Jei jums nuobodu su hidžabą - šydas , kad jums dėvėti šiuo metu, galite pabandyti naudoti hidžabą Pashmina naujas kūrybos , kad bus peržiūrėti žemiau straipsnis.

Nešioti hidžabą yra ne tik sekti mados tendencijas vienas, bet turi būti pagrįstas islamo gaires , kad kiekvienas musulmonas moteris turėtų uždaryti savo genitalijas vienu hijab . Kartu su mados tendencija plėtros , daugelis dabar musulmonas gali uždaryti genitalijas , bet vis dar bersyariat todėl yra tinkamas naudoti pagal musulmonų moterims.

Naudojant šifono Pashmina hidžabą ,moteris bus terliaht daugiau subtili ir žavinga. Tikraimoteris atrodys gražesnė , kaip perlas , jei jie uždaryti genitalijas hijab . Įdomu išbandyti greičiau ? Eiti pamatyti pamoka toliau

Pirmasis žingsnis , jūs galite dėvėti Pashmina hidžabą šifono padėtįdešinėje pusėje yra trumpesnis nei kairėje pusėje . Kekdua žingsnis , ištraukite dešinįjį galą savo šifono Pashmina skara link kairėje pusėje jūsų galvoje. Būti stiprus , o ne perkelti poziciją , galite įdėti kraštus naudojant PIN .

Trečiajame etape, traukti iš vidinės šydu šifono Pashmina galus ilgiau priekyje savo krūtinės , kaip matyti iš pirmiau modelių paveikslėlyje . Tada pakelkite į viršų. Ketvirtasis žingsnis , traukti šalikas Pashmina pabaigą ilgiau, kol gausite į viršugalvio . Po apdaila ir įsitikinkite,patarimas gali pasiekti kairėje pusėje jūsų galvos.

Galiausiai , tam, kad jūs nepatenka Pashmina hidžabą ar nepatogus , kaivėjas , galite įdėti į Pashmina šoną ne kartą sagės , siekiant pagerinti jūsų išvaizdą.

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online