Thursday, January 16, 2014

manfaat lidah buaya untuk kecantikan kulit wajah

manfaat lidah buaya untuk kecantikan kulit wajah, aAloe vera , bár kissé baljós nevet , ezt a növényt már régóta természetes anyag , hogy fenntartsák a szép nők .

Növények, hogy érvényt szerezzen a hideg és friss , nem csak a jó emésztés és a hajat egészségesebbé . Aloe vera nyújthat számos előnnyel a bőrét. Ezek közül néhány az előnyök az aloe vera a bőr .

Segít semlegesíteni Poison

Jelentette sacredsourcenutrition.com , aloe vera képes semlegesíteni a mérgeket. Élünk, egy olyan környezetben , tele szennyező anyagok és a szabad gyököket. Maszkot viselő természetes aloe adhat a friss és hűvös hatást , miközben segít újjáéleszteni a bőrt

Overcome Zsíros bőr

Zsíros bőr bosszantó , de lehet kezelni, hogy az aloe vera maszk. A bőr lesz rugalmas és fényét -mentes bőr anélkül kiszáradását .

világosabbá Face

Szeretné , hogy felcsillan a bőr biztonságos módon ? Használata aloe vera természetes maszk . A trükk , megtörni a hús aloe vera , vízzel kevert citromlé , alkalmazza az arcon . Hagyjuk állni 10-15 percig , öblítse le tiszta vízzel .

Természetes Toner

Fáradt maszk lehet friss aloe vera . Lereszeljük húsát aloe vera és alkalmazza a megtisztított arcbőrre . Hagyjuk állni 10 percig , majd öblítse le.

Ez néhány előnye aloe vera a szépség a bőrt.

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online