Wednesday, January 29, 2014

manfaat beras merah untuk ibu menyusui

manfaat beras merah untuk ibu menyusui, Selle aja jooksul on enamik inimesi eelistab süüa valge riis üle pruuni riisi . Tegelikult , seal on palju eeliseid ja kasu sisalduvadtera pruuni riisi .

Vastavalt dr. Samuel Oetoro MS , SpGK , kliiniline toitumisspetsialisti alates MRCCC Siloam , pruun riis onvitamiini B1, B6 ja B12 kõrge . Nagu teada ,B vitamiinid on võtimoodustumise energiatinimkehas.

"Loomise energia rakkudes , mida soodustab adekvaatsuse vitamiini B. Üks neist oli pruun riis ", ütles ta, etkui sõbrad glükoosiga Tervislik arutelu teisipäeval ( 14.06.2011 ) Jakartas.

Lisaks ütles Samuel , pruun riis on suurem kiudainesisaldus kui valge riis . Kasu kiu neid segadaimendumist suhkruid süsivesikuid , samuti segadarasva imendumist , mis läheb mööda nii, et see on rohkem tervislik toit.

"Nii et see on nähtamatu keliatannya vähem atraktiivseks. , Aga ta oli terve , sestkõrge kiudainesisaldus . Asemel, kui te ei vali süüa valge riis , fluffier või liimjas riisi ,valget ootab klanitud , see on ebatervislik , sest see võib muuta teie vere suhkrusisaldus tõusta ," selgitas ta .

Mõnes kirjandus ütlebteisi toitaineid leidub pruuni riisi on fosfor ( 243 mg 100 g kohta materjal ) ja seleeni . Seleen onmikroelement ( mikroelemendid) , mis onoluline osa ensüüm glutatiooni peroksüdaasiga . See ensüüm toimib katalüsaatorinajaotus peroksiidi võlakirjadesse , mis ei ole mürgine .

Peroksiidi võib muutuda vabad radikaalid , mis võivad oksüdeeruda küllastumata rasvhapeterakumembraanimembraani kahjustuste põhjuseks vähk ja muud degeneratiivsed haigused. Tänu oma võimele et paljud ütlevad eksperdid pruun riis onpotentsiaali ennetada vähki ja teisi degeneratiivseid haigusi .

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online