Wednesday, January 29, 2014

manfaat beras merah bagi tubuh

manfaat beras merah,Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου , ​​οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να τρώνε άσπρο ρύζι πάνω από το καστανό ρύζι . Στην πραγματικότητα , υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη περιέχεται σε ένα σπόρο καφέ ρύζι .

Σύμφωνα με τον Δρ . Samuel Oetoro MS , SpGK , κλινική διατροφολόγος από MRCCC Σιλωάμ, καστανό ρύζι έχει περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β1 , Β6 , και Β12 σε υψηλά επίπεδα. Όπως είναι γνωστό , οι βιταμίνες Β είναι το κλειδί για τον σχηματισμό της ενέργειας για το ανθρώπινο σώμα .

«Η ίδρυση της ενέργειας στα κύτταρα , διευκολύνονται από την επάρκεια της βιταμίνης Β. Ένας από αυτούς ήταν καστανό ρύζι », είπε , στην περίπτωση των Φίλων της γλυκόζης με υγιή συζήτηση την Τρίτη ( 14/06/2011 ) στην Τζακάρτα .

Επιπλέον , είπε ο Samuel , καστανό ρύζι έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες από το λευκό ρύζι . Τα οφέλη της ίνας σε αυτά για να παρεμβαίνουν στην απορρόφηση των σακχάρων σε υδατάνθρακες, καθώς και παρεμβαίνουν στην απορρόφηση του λίπους που πηγαίνει μαζί έτσι θα είναι πιο υγιεινά τρόφιμα .

" Γι 'αυτό είναι αόρατο keliatannya λιγότερο ελκυστική . , Όμως, ήταν υγιής , διότι η υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες . Αντ' αυτού , αν δεν επιλέξετε να φάτε άσπρο ρύζι , αφράτο , ή κολλώδες ρύζι , το άσπρο φαίνεται κομψή , είναι ανθυγιεινό , διότι μπορεί να κάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας ανεβαίνουν , " εξήγησε .

Σε ορισμένες από βιβλιογραφία , λέει , οι άλλες θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στο καφέ ρύζι είναι φωσφόρος ( 243 mg ανά 100 g υλικού) και το σελήνιο . Το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο ( ιχνοστοιχεία ), το οποίο είναι ένα ουσιαστικό μέρος του ενζύμου υπεροξειδάση της γλουταθειόνης. Αυτό το ένζυμο δρα ως καταλύτης στη διάσπαση του υπεροξειδίου σε ομόλογα που δεν είναι τοξικές .

Υπεροξείδιο μπορεί να μετατραπεί σε ελεύθερες ρίζες οι οποίες μπορεί να οξειδώσει ακόρεστων λιπαρών οξέων στην κυτταρική μεμβράνη με την βλάβη της μεμβράνης , προκαλούν καρκίνο , και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες . Λόγω της ικανότητάς της ότι πολλοί ειδικοί λένε καστανό ρύζι έχει τη δυνατότητα για την πρόληψη του καρκίνου και άλλων εκφυλιστικών παθήσεων .

No comments:

Post a Comment

 

blogger templates | Make Money Online | Portal Informasi Online